Известие

Collapse
No announcement yet.

Повдигане на предницата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Повдигане на предницата

Колеги искам да си повдигна предницата на Алфичката,защото в моя град са твърде много неравностите по платното а и зимата е твърде голяма,а и Август месец сменях картер и глетката на теч на масло и във джоба ми небяха за предпочитане

Изполсвай търсачката - разрови се малко има няколко теми за това.
    безплатни обяви
    Моята 166

Comment

Едно мое наблюдение да споделя. Сравнявах мойта с други 166-ци и се оказа, че е с 2 до 4 см(на око) по-висока (е може да съм гледал много клекнали ), но не само отпред, а и отзад. Така, че ако я вдигаш, помисли и за вдигане отзад съразмерно. Предполагам, че това има значение за аеродинамиката
      166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
        Едно мое наблюдение да споделя. Сравнявах мойта с други 166-ци и се оказа, че е с 2 до 4 см(на око) по-висока (е може да съм гледал много клекнали ), но не само отпред, а и отзад.
        Мисля че и мойта не е от нисичките !
        Attached Files
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
          Мисля че и мойта не е от нисичките !
          Щото нямаш кора под двигателя
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36607
            5 Ланчии зад гърба си!
            И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
              Щото нямаш кора под двигателя
              Не знам и това ли ще да е от кората !!!

П.С Втората е от mobile.de !!!
              Attached Files

Comment

най сетне се появи новият jeep alfa romeo 166 зелената имам предвид
                ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
                ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Сериозно по темата без излишни мъдрувания - явно има 2 типа окачване. Мойта стои по същия начин като зелената
                  Всъщност е малко-по ниска сега като загледах. Колега ти си готов за офроуд, сигурно нямаш проблеми и по Софийските окопи
                  166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от bobbybg75 Покажи съобщение
                    най сетне се появи новият jeep alfa romeo 166 зелената имам предвид
                    Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
                    Сериозно по темата без излишни мъдрувания - явно има 2 типа окачване. Мойта стои по същия начин като зелената
                    Всъщност е малко-по ниска сега като загледах. Колега ти си готов за офроуд, сигурно нямаш проблеми и по Софийските окопи
                    Момчета не знам за какво съм готов , но при мене всичко си е фабрика , а не някакви си побългърени подложки и каквото там слагате !

Айде за последно да има над какво да размишлявате !!! Първата снимка е със зимните гуми , а на втората с новите летни !
                    Attached Files
                    Last edited by leketo84; d.m.y г., 09:32.

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                      Момчета не знам за какво съм готов , но при мене всичко си е фабрика , а не някакви си побългърени подложки и каквото там слагате !

Айде за последно да има над какво да размишлявате !!! Първата снимка е със зимните гуми , а на втората с новите летни !
                      Нали се сещаш че ги побългаряваме защото нашите са почти по картер легнали на асвалта.А това дали твоита си е оригинално толкова висока само господ знае!
                      5 Ланчии зад гърба си!

Comment

Всичко идва от пружините след 2000-ната.
                        Естествено има и коли 99-та със сменени пружини но идеята е ясна.
                        Забравете за побългарявания и подложки...
                        безплатни обяви
                        Моята 166

Comment

Моята Алфа е с почти същото разстояние м/у гумата и калника както при leketo84 обачеее има много по-дълъг и прав надвес заради новата решетка. А сега си представете как си карам бавно 50-60 км.час - амортисьорите са в мек режим и изведнъж кво да видя пропадане на настилката плавно е ама носа на колата пада надолу + мекия режим и кво се чува - думмм ... мд-даа Търтей ме посъветва да си усиля музиката
                          Имам изход едиствено да разкарам двойнодействащите амортесьори и да сложа някви адски твърди примерно
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Моята алфа,твоята алфа......Един не е изревал тука,които е с ниска предница обаче....Колегата попита за повдигане на предницата! ФАКТ е че има такива коли /с ужасно виснали предници от 99/ с дизелови мотори!Някои купувал ли си е нови пружини и видял ли е какъв е ефекта след това ?ТЕОДОР80 си направи такъв експеримент.....Колегата попита за повдигане на предницата!Да се върнем на темата моля!
                            5 Ланчии зад гърба си!

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                              Моята алфа,твоята алфа......Един не е изревал тука,които е с ниска предница обаче....Колегата попита за повдигане на предницата! ФАКТ е че има такива коли /с ужасно виснали предници от 99/ с дизелови мотори!Някои купувал ли си е нови пружини и видял ли е какъв е ефекта след това ?ТЕОДОР80 си направи такъв експеримент.....Колегата попита за повдигане на предницата!Да се върнем на темата моля!
                              Бепко -Пепко я кажи кво точно те подразни у моя пост
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                              X